Thursday, March 13, 2014

manfaat temulawak dan efek sampingnya

manfaat temulawak dan efek sampingnya Výhody temulawak je dobre známy , pretože pred 4000 rokmi , takže nebuďte prekvapení , teraz veľa produktov z výrobcov , ktoré používajú suroviny temulawak . Táto rastlina má latinský názov curcumma xanthorrhiza a každý okres má názov alebo slová , ktoré sú odlišné . Ako už bolo spomenuté v Madura okresného temulabak , koneng kohút pre región Sunda , a tam je tiež zmienka o legrační rozhovor s bielym menom .

Prečo temulawak veľmi dobre liečiť rôzne zdravotné poruchy ? To je preto , že obsah týchto temulawak . V temulawak tam sú početné chemické zlúčeniny ako oleje vyparí alebo obyčajne odvolával sa na fellandrean a turmerol , éterické oleje , kamfer , glykozid , foluymetik karbinol . Takže to , čo temulawak výživu pre zdravie tela ? Ak chcete začať , počúvať úplne úplný prehľad nižšie .

 Na prekonanie poruchy trávenia
Niektoré zažívacie poruchy , ako je nadúvanie , dyspepsia , a môžu byť prekonané pomocou temulawak indisgestion . Môžete konzumovať temulawak pravidelne maximalizovať výsledky .

Ak chcete pomôcť zmierniť zápal
Zápal , ako je osteoartritída môžeme prekonať pomocou temulawak čo je prírodné bylinné zložky z prírody .

Schopný prekonať rakovinu
Crop temulawak môže liečiť rôzne typy rakoviny , ako je napríklad hrubého čreva a prostaty . Ako písomného m.vemale.com , temulawak schopné inhibovať vývoj rakoviny prostaty . To je predpokladal , že práca temulawak menyuplai zastaviť rast krvných ciev v rakovinu .

Zvýšenie chuti do jedla u detí , epidémie slezinu , bolesť obličiek , bolesť dolnej časti chrbta , astma , bolesti hlavy , prechladnutie, pálenie záhy , bolesti žalúdka , zvýšenie výrobnej ASI , prekonať zápcha , bolesti cangkrang , ovčie kiahne , liečiť vred vredy na akné .

Aj keď je možné liečiť rôzne choroby , ale tiež konzumujú nadmerné temulawak nie je dobré pre žalúdok . Niektorí ľudia majú zakázané konzumovať temulawak sú ľudia , ktorí trpia cukrovkou , a liek náročné obatanan a tehotné ženy . Okrem temulawak , môžete tiež vyskúšať dračie ovocie výhod v neposlednom rade efektívne v udržiavaní telesnej zdravie . Bavte sa !

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online