Friday, March 28, 2014

health benefits of green tea dr oz

health benefits of green tea dr oz Vaikka monet ihmiset voivat olla tottumukset juominen vihreää teetä päivittäin, he eivät välttämättä tiedätarkkaa terveyshyödyt vihreää teetä . Jos pidät juominen vihreää teetä , olet ehkä huomannut, että vihreä tee on useita etuja kehomme . Lisäksi sen herkullinen maku , ei kaloreita ja halpa , vihreä tee on tärkeä osa terveydelle jos kuluttaa sitä säännöllisesti . Vihreä tee sisältääjoukon luonnollisia kemikaaleja , kuten antioksidantti , viruslääkkeiden tulehdusta ja anti - ontelo . Seuraavassa on joitakin terveyshyödyt vihreää teetä kehosta.

Suun terveys
Terveyshyödyt vihreää teetä ovat erilaisia ​​, ja yksi niistä on suun terveyteen . Vihreä tee sisältää luonnollisia fluoria , polyfenolit ja catechins . Kyseisiä aineita tappaa bakteerit aiheuttavat hampaiden reikiintymistä , iensairauksien ja pahanhajuinen hengitys . Jos syöt säännöllisesti yhden tai useamman kupillista vihreää teetä päivittäin , voit alentaariskiä menettää hampaan . Kuitenkin , sinun ei pitäisi lisätä sokeria , hunajaa tai muita makeutusaineitavihreää teetä te kuluttaa , muuten ne tyhjäksi hyödyt suojaa suun .

Bone Health
Voit saada terveyshyödyt vihreää teetä jos rutiininomaisesti kuluttaa sitä joka päivä . Lukuun ottamatta suun terveys , voit saada luun terveyshyödyt vihreää teetä . Tämä on erityisen totta, jos olet nauttinut vihreää teetä yli 10 vuotta. Voit alentaariskiä saada osteoporoottisten murtumien . Vihreä tee auttaa sinua vähentää luukatoa toiminnan kautta antioksidantti ja tulehdusta . Lisäksi vihreä tee auttaa tukahduttamaanluun hajoaminen sekä lisätä toiminnan jamäärä luun rakentamiseen soluja.

Painonpudotus
Vaikka ei ole vankkoja todisteita laihdutus vihreää teetä , catechins vihreää teetä uskotaantärkeä tehtävä luoda lämmöntuotanto . Thermogenesis onlämmön tuotanto elimistössä vaikuttaakaloreita polttava . Chetacins laukaista kemikaaleja aivoissa , ja siksi ne luovat lämmöntuotanto . Uskotaan myös, että juominen neljä kupillista vihreää teetä päivittäin vaikuttaa korkeampi rasvan hapettumista ja polttaa 67 enemmän kaloreitapäivässä . Siksi on suositeltavaa, että juot vähintään kolme kupillista vihreää teetä päivittäin lisätä aineenvaihdunta kiihtyy . Tekemällä niin , voit saada terveyshyödyt vihreää teetä . Laihdutus ei enääiso ongelma , kun olet lisännyt vihreää teetä päivittäistä valikosta .

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online