Tuesday, March 4, 2014

manfaat kunyit buat jerawat

manfaat kunyit buat jerawat Fordeler med safran eller gurkemeie kalles vanligvis ekstraordinære. Gurkemeie som har det latinske navnet Curcuma longa anlegget er ett krydder som er allment tilgjengelig i Indonesia og Sørøst-Asia .

Den kan brukes til å adressere en rekke helseproblemer , gurkemeie kan også brukes til skjønnhetsbehandlinger som eliminerer akne opp til bleke hud. En av de viktigste delene som finnes i gurkemeie eller gurkemeie er curcumin . Så hva er fordelene og effekten av gurkemeie ? Sjekk ut hele anmeldelsen nedenfor ,

 Her er noen av fordelene og effekten av gurkemeie for å løse et bredt spekter av helseproblemer .

Gurkemeie kan brukes for å lindre halsbrann
Gurkemeie kan hindre bakterielle infeksjoner , vil bidra til å avlaste sårhet i magen forårsaker halsbrann og andre fordøyelsesproblemer.

Kan kurere hoste
Kunyi kan kurere hoste med kokt med ingefær og brunt sukker deretter brygget . Drikk en gang om dagen etter måltid før du hoster kurert .

Ingefær kan overvinnes av den tiden stank kommer måneder
Foruten å være i stand til å takle en fishy lukt under menstruasjon , kan gurkemeie også lansere Floss måneder med hvordan å drikke på en jevnlig basis .

For å overvinne mandlene
Mandlene er en av de hals problemer som er svært farlig og kan føre til døden . Hvis venstre alene sikkert kan forstyrre dine daglige aktiviteter . Du kan løse det ved å bruke gurkemeie , safran puré måte så ta vannet . Kombiner med sitron og honning . Drikk hver dag en gang , og mandlene har en tendens til å gå ned .

For å legge til rette for amming
ASI er en grunnleggende forutsetning for barnet , bør du lage din egen urt gurkemeie for å lette ammingen . Fordi hvis du kjøper den på et øyeblikk , det er en frykt for konserveringsmidler som er skadelige for babyen din .

Gurkemeie kan hemme svulstutvikling
For å være i stand til å hemme veksten av tumorer og kreftceller, kan bruke hvit gurkemeie. Hvordan bli fortært hver dag, og det anbefales å unngå fet mat meny .

For å takle acne
En måte å bli kvitt akne naturlig er å bruke gurkemeie . Du kan bruke den som en maske eller munn , tørr og akne vil sikkert gå tapt .

Materialene fra naturen er bedre fordi det er mer minimale bivirkninger , slik det er tryggere for forbruket . I tillegg til fordelene med drage frukt er også et produkt av naturen . Lykke til !

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online