Tuesday, April 1, 2014

benefits of honey and cinnamon mask

benefits of honey and cinnamon mask Yli tuhat vuotta , hunaja llä tiedetään yllättävää parantavia voimia . Hunaja on yksitehokkaimmista tavoista suojella kehoasi . Vahvan antibakteerinen ja parantavan ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen luonnollinen ratkaisu monia yhteisiä terveysongelmia .

Mehiläiset niellä , sulattaa ja oksentaa nektaria tehdä hunajaa , tämä nektaria sisältää lähes 600 yhdisteitä . Jälkeenmehiläisille kokoavat mettä ne lisäävätentsyymiä nimeltä glukoosioksidaasia setapa säilyttäähunajaa . Polyflora hunajat on valmistettu nektaria erilaisia ​​kukkia , kun taas sekoitettu hunajat tulevat eri klooneja saavuttaaerityinen maku .

 Hunaja onepätavallinen kemiallinen koostumus , joka tekee siitä pitää loputtomiin pilaamatta . Hunaja luonnollisesti sisältää 18 aminohappoa , sekä pieniä määriämonia vitamiineja ja kivennäisaineita . Hunaja ei ole vain hyväksi terveydelle , mutta se on hyvä ihoa samoin . Tässä ovat terveyshyödyt luonnon hunajaa, joka lisää entisestään mieleisekseen tämä makea nektaria .

Estää syöpää ja sydänsairauksia
Hunaja sisältää kukka flavonoideja ( bioflavonoidit ) tunnetaan paremmin nimellä antioksidantteja, jotka tosiasiallisesti torjumaan vapaiden radikaalien toimintaa . Syöminen hunajaa voi alentaasydänsairauksien riskiä ja ehkäistä syöpää .

probiootti
Hunaja ei ole yleensä probiootti aine , mutta sitä voidaan käyttääprebioottina . Keskustele lääkärisi kanssa ennen vievää mitään ruokaa prebioottisia varten varmista, että se on turvallinen sinulle .

kaunis iho
Hunaja auttaa suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja helpottaaihon kykyä nuorentaa . Hunaja toimii agreat anti -aging agentti ja kosteusvoide .


Lisätä urheilullinen suorituskyky
Hunaja tarjoaamerkittävää suorituskyvyn lisäämiseksi urheilijoille aikana rasittava liikunta .

Vähentää yskä ja kurkun ärsytystä
Hunaja on tunnettu rauhoittaaärtynyttä kurkun vuoria ja vähentää yskä . Tutkimus suoritettiinPenn State School of Medicine lapsiin ylikaksi vuotiaana osoitti, että hunaja auttoi heitä yskä vähemmän ja nukkua paremmin .

Vähennä haavaumat ja muut ruoansulatuskanavan häiriöt
Hunaja ehkäisee monia ruoansulatuskanavan häiriöt ja toimiivoimakas probiootti sisälläruoansulatuskanavasta .

Anti - bakteeri , anti-sieni
Hunaja on antiseptinen , antibiootti , sienilääke ja antibakteerinen - se ei koskaan pilaa ! Tehokkain anti -bakteeri ominaisuuksia tahansa hunajaa maailmassa ja voitaisiin käyttää hoitamaan antibiooteille vastustuskykyisten bakteeri-infektioita.

Balance5 elementtejä
Hunaja katsotaan vaikuttavan kaikki kolmekehon primitiivinen materiaalia epätasapainoa positiivisesti . On myös sanottu olevan hyödyllinen hyödyllinen parannettaessa näön , laihtuminen , virtsateiden sairaudet , astma , ripulia ja pahoinvointia .

Verensokeri asetus
Tutkijat ovat sitä mieltämyönteisiä vaikutuksia hunajaa ruokahalu hormoneja ja verensokeri voi auttaa ehkäisemään painonnousua .

Parantaa haavat ja palovammat
Hunaja on käytetty antiikin ajoista lähtienkorjata haavanhoitoon . Eläinkokeissa saatu näyttö ja joitakin kokeita on ehdottanut, että hunajaa voidaan nopeuttaa haavojen paranemista .

Hunajaa ja sitruunaa myös hyvä kylmä ja yskä . Voimme käyttää hunajaa ilman sivuvaikutuksia . Mutta älä anna hunajaa alle vuoden ikäisiä , koska se on potentiaalia aiheuttaa imeväisbotulismin .

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online