Wednesday, April 9, 2014

benefits of green tea extract for skin

benefits of green tea extract for skin Зеленият чай отдавна се е превърнал здравословна питейна за повечето хора по света се дължи на предимствата на екстракт от зелен чай , които се съдържат в него . Зеленият чай съдържа различни вещества, които са наистина от полза за тялото си. Те включват chetachins и полифенол като б биофлавоноиди и антиоксиданти. Тези вещества се борят със свободните радикали , причиняващи различни заболявания , като например рак . EGC ( епигалокатехин галат ) антиоксидант е много извършване в борбата срещу свободните радикали . По-долу са много ползи от екстракт от зелен чай.

Ви помогне да отслабнете
Ако се чувствате уморени от борбата за вашата загуба на тегло, можете просто да се пие зелен чай редовно. Можете да имате едно на ползи от екстракт от зелен чай, за да губят теглото си . Както вече споменахме, екстракт от зелен чай съдържа ECGC антиоксидант. Това вещество ограничава негативния ефект от тютюнопушенето и мастни диети. Ако консумирате екстракт от зелен чай редовно , тялото ви ще бъде в състояние да увеличи процеса на термогенеза и скоростта на метаболизма на мазнините . На свой ред , екстракт от зелен чай ви помага да губят теглото си , и че е безопасно . Екстракт от зелен чай не предизвиква повишаване на сърдечната честота , а не да предизвика вашите чувства на тревожност . Така, че е безопасно да се консумират зелен чай всеки ден . Особено , тя може да ви накара да се почувствате напълно и ви попречи да се яде . Така че, ако искате да губят теглото си , защо не започнете всеки ден да го пия ?

Понижаване на холестерола и кръвното налягане
Други предимства на екстракт от зелен чай са за понижаване на холестерола и кръвното налягане . Екстракт от зелен чай е в състояние да по-нисък холестерол , особено лошо един (LDL ), предизвиквайки образуването на кръвни съсиреци . Той също така ви помага да се намали риска от инсулт и инфаркт. Зеленият чай също увеличава производството на добрия холестерол ( HDL ) . Добър холестерол ви помага да се премахне язвите в артериите , което ги прави по-еластична . В резултат на това , тя ви помага да се предотврати от сърдечни заболявания. Тези, които имат високо кръвно налягане ( хипертония), също може да намали риска от консумация на екстракта от зелен чай.

Control Blood Sugar Level
Можете също така да се насладите на други ползи от екстракт от зелен чай , като например контролиране на нивото на кръвната си захар. Екстракт от зелен чай съдържа полифеноли , че е в състояние да намали количество амилаза , произведена в тялото си . Амилазата е ензим, който ви помага да конвертирате нишесте в захар . Консумирането на зелен чай редовно, всеки ден ще ви помогне да намалите нивото на кръвната си захар. В резултат на това , тя ще ви помогне да се предотврати от страдащи от диабет.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online