Saturday, April 19, 2014

benefits of green tea rinse on relaxed hair

benefits of green tea rinse on relaxed hair Bu yaygıngenel , yeşil çay , kilo kaybısürecine yardımcı sindirim sistemini rahatlatmak ve güneş yanığı gibi belirli bir olayıncilt durumuna geri edememek gibi , faydaları oldukça fazla tarafından anlaşılmıştır .

Yeşil çay sunduğubirçok yararlarının yanı sıra , dailyglow.com sayfa yeşil çay bile saç dökülmesini durdurmak için kullanılmaya başlanacak belirtiyor . Yeşil çayın faydaları üzerine araştırmalar halabeklenen sonuçları göstermiştir değil saç dökülmesini durdurmak rağmen , birçok kişi kolaylıkla düşmemeye şekilde yeşil çay memeprtahankan saç gücü etkili olduğuna inanıyorum .

Böyle insanlar yeşil çayınetkinliği kateşinler yeterince yüksek olması içerir inanıyorum . Bu madde, enzim 5- alfa redüktaz inhibe edebilen bir bileşiktir. Enzimsaç folikülünün kısa yaşının bir işaretidir dihydrostestosterone testosteron ( DHT ) dönüşebilir bir maddedir .

Bazı insanlar yeşil çaysağlık bileşeni saç kaybını önlemek olduğunuteorisini ortaya koydu . Yeşil çay yüksek antioksidan seviyeleri , örneğin , serbest radikallerin yol açtığıhasarı engelleyerek cilt, saç ve saç derisisağlığı iyileştirebilir.

Ayrıca , yeşil çay, aynı zamanda saç dökülmesi inhibe edebilir ve saçınsağlığını artırmak amacıylasaçlı deriye kan dolaşımını artırmak için inanılır . Bu nedenle , belki de her gün yeşil çay içme düşünebiliriz .

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online