Monday, May 26, 2014

cara mengecilkan betis dengan mudah

Majú teľa , ktorý je príliš veľký problém pre niektorých ľudí , najmä ženy . Vzhľadom k nutnosti veľkej teľa zmysel pecaya ženy ja byť znížená v dôsledku jeho nohe vyzerá ako futbalista .

V skutočnosti existuje niekoľko výhod , ktoré majú veľký teľa . Zvyčajne veľké teľatá vyzerajú biele , pretože to je často pokrytá , keď robíte vonkajšie aktivity . Okrem bielych , veľkých teliat príliš silný , aby uniesol váhu . Avšak , pretože je príliš veľký , obvykle ťažké a ťažké nájsť spôsob , ako navrhnúť džínsy , ktoré sa hodia .

Príčina teľatá vyzerať skvele , môže byť spôsobená nadbytkom tukové usadeniny alebo veľkých svalov . Na prekonanie tohto problému , mali by ste byť usilovní cvičenia , aby bolo možné spaľovať tuk v tele oblasti . Okrem cvičenia , tam sú niektoré veci , ktoré by ste sa mali vyvarovať , aby teľatá nepestujú veľký . Tu je niekoľko tipov , ktoré môžete urobiť , aby sa zmenšiť teľatá prirodzene a bezpečne .

Vyhnite poplatkov nad rámec v oblasti päty
Tým , že neprimeranú záťaž na päty , samozrejme , môže vás do veľkej teľa . By mala byť vždy vyvážiť stred tela gravitácie na celej plôške nohy pri chôdzi .

Pilates a jóga
Tým Pilates hnutie , ktoré zahŕňa posilňovanie a naťahovacie cvičenia , aby sa ohla a rozšíriť svaly , a tým zabezpečiť vyššiu pozíciu . Takže tvar nohy vyzerajú väčšie úroveň a veľkosti teľaťa byť ideálne . Zatiaľ čo jóga môže dať účinok viac uvoľnené , zlepšuje prekrvenie svalov a pomáha pravidelnosť , takže je ľahšie sa dostať malé teľa .

Reprodukciu kardiovaskulárne cvičenie
S dôrazom na ľahké cvičenia ako je jogging a priorít odolnosť možno zmenšiť lýtka plávať efektívne . Ale vyhnúť sa beží rýchlo alebo šprint a ďalšie športy , ktoré vyžadujú silu a rýchlosť nôh .

Vykonajte členok hnutia kruh
Trik sedieť vzpriamene na stoličke , potom zdvihnite jednu nohu po prelome členok ( členok ) v smere hodinových ručičiek 6x . Opakujte pohyb sa proti smeru hodinových ručičiek . Vykonajte rovnaký pohyb , striedavo ľavú a pravú nohu .

Robiť cvičenia Calf Press
Použite soleus lisovacie nástroje , aby teľatá vyzerať pevnejšie . Trik sedieť vzpriamene na palube sú k dispozícii , potom miesto kartu na hornej časti stehna vankúšiky . Po zaťažení upraviť , zvýšiť poistné ložiská zdvihnutím päty cara mengecilkan betis dengan mudah.

Pomocou eliptický trenažér
Tento nástroj môžete vytvoriť alternatívu ako náhrada pre peších. Nástroje použité pre generovanie pohybu , ako je chôdza , je dobré pre najviac sa rozdeliť quadriseps vlaku , čo je sada svalu nad kolenom . Výsledky svojich teliat menšie podľa toho , čo chcete .

Ako schudnúť ako celok tiež by ste mali robiť , keď hromada tuku nielen na lýtka sám . Navyše , v prípade , že je stále tuku v oblasti žalúdka , paží , stehien a ďalších častí tela , ktoré môže znížiť chuť jednoducho veriť sama v seba . Veľa šťastia !

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online