Monday, June 2, 2014

cara mengecilkan perut secara alami dan instan

cara mengecilkan perut secara alami dan instan Як зменшити живіт , але це може бути зроблено в приємний спосіб . Якщо ви любите рок ​​, то зменшити живіт з танцем живота це може бути одним альтернативним варіантом , щоб отримати тонкий ідеал шлунка.

Танець живота є традиційний танець з Близького Сходу в даний час починають багато виступає жінками. Багато фітнес -центри або місця , які надають спеціалізовану програму навчання супроводжується pelathan танець живота з інструктором.

Але на цей раз ви можете слідувати за рухом танцю живота в домашніх умовах або в будь-якому місці , без необхідності бути в супроводі інструктора. Для початку , слухати повністю танець живота на сцені рух скорочуватися наступний як цитата з vemale.com .

Термозбіжна живіт танцю живота
підготовка
Перший крок ви повинні зробити , це потепління . Першим кроком опалення призначена для ослаблення м'язів і запобігти судоми. Ви можете почати з шиї , плечей , рук , тіла , до нижньої частини ноги. Або це може бути розігріву , запустивши невелике місце .

перший крок
Наступним кроком після завершення нагріву є постійно діючим або положення сидячи з здоровим тілом. Потім затягнути м'язи живота. Затримайтеся на десять секунд , а потім дихати. Повторіть ці дії три рази.

Тоді , тугі м'язи і дихайте разом. Дихайте нормально з фіксованою затягнути ці м'язи , не затримуйте дихання . Виконання рух протягом однієї хвилини.

Тоді Розслабте тіло і не поступово дихання . Повторіть кілька етапів на першому етапі руху вище поки ви не почнете відчувати себе комфортно і знайомі з напружених м'язів і дихати одночасно.

Останній крок
Тепер у вас є , щоб встати , то уявіть , що ви поділу верхньої частини тіла і нижньої частини тіла. Tegapkan положення тіла , потім перемістіть праву ногу вперед з позиції кінчика пальців ніг , що вказують злегка зігніть в сторону.

Потім перемістіть стегна вгору і вниз на вісім кіл . Виконайте ті ж дії з лівої ноги. Потім повторіть рух чергувалися з більш швидким темпом.

У якийсь рух за STET , поки не звикнете до руху. Щоб уникнути одноманітності , можна додати деяку зміну руху з ваших рук , руки , круговими рухами.

cara mengecilkan perut pasca operasi caesar Для тих з вас знайомі з рухами танцю живота може бути трохи жорсткою , як вони звикли. Але якщо ви робите це постійно , то ви можете руху як справжній танцюрист танець живота. І , звичайно, щоб дати ефект звуження шлунка , що ведуть до втрати ваги. Удачи !

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online