manfaat beras merah, Durante este tempo, a maioría das persoas prefiren comer arroz branco con arroz marrón. En realidade, hai moitas vantaxes e beneficios contidos nun gran de arroz marrón.
Segundo o dr. Samuel Oetoro MS, SpGK , nutricionais clínica do MRCCC Siloé , arroz integral ten un contido de vitamina B1, B6, B12 e elevada. Como é sabido, as vitaminas B son esenciais para a formación de enerxía para o corpo humano.
"O establecemento de enerxía nas células, facilitada pola adecuación de vitamina B. Un deles era o arroz integral ", dixo , en caso de Amigos con glicosa discusión saudable o martes ( 14/06/2011 ), en Iacarta.
Ademais, dixo Samuel, arroz integral ten un maior contido de fibra que o arroz branco. Os beneficios das fibras neles para interferir coa absorción de azucres en hidratos de carbono, así como interferir coa absorción de graxa que vai ao longo de xeito que será máis alimentos saudables.
" Por iso, é keliatannya invisible menos atractivo. , Pero el era saudable , xa que o alto contido de fibra. Pola contra , se non optar por comer arroz branco , brando , ou arroz glutinosa , o branco parece elegante, non é saudable , xa que pode facer os seus niveis de azucre no sangue subir ", explicou .
Na parte da literatura di , os outros nutrientes atopados no arroz integral é de fósforo ( 243 mg por 100 g de material ) e selenio. O selenio é un oligoelemento ( oligoelementos ), que é unha parte esencial da encima glutationa peroxidase . Esta encima funciona como un catalizador na descomposición do peróxido en títulos que non sexan tóxicas.
Peróxido pode converterse en radicais libres que poden oxidar ácidos graxos insaturados na membrana celular para o dano de membrana, causa cancro e outras enfermidades dexenerativas. Debido á súa capacidade que moitos expertos din que o arroz integral ten o potencial de previr o cancro e outras enfermidades dexenerativas.
Wednesday, January 29, 2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment