Wednesday, February 26, 2014

benefits of natural lemon tea

benefits of natural lemon tea Lemon ovocie sa líši od citrusových plodov. Hoci odvodený z rovnakej rodiny, ale citróny sú všeobecne šetrnejšie pre ľudí s vredy a bolesti žalúdka spúšť.

Lemon je oválneho tvaru, hrúbky pokožky a môže byť všeobecne konzumované s vylisované alebo v zmesi v nápojom kusov. Lemon ponúka celý rad potrebných živín v tele, čo je obzvlášť vitamín C.

Uvidíme, aké výhody to sakra poďme ak jesť citrón ako v ponuke raňajky v dopoludňajších hodinách:

Zvýšenie imunitný tela

Zdroj learni.st, to je hovoril, že citrón môže zlepšiť imunitné funkcie organizmu. Sú antioxidanty, ktoré hrajú významnú úlohu v tomto ohľade. Ten môže pomôcť znížiť riziko infekcie dýchacích ciest, pomáha liečiť zápal, rovnako ako antibakteriálne.

Ak máte problémy s dýchaním, potom citrón je najvhodnejšie konzumovať, aby si dobre.

Dať povahu alkalickú v tele

Hoci citrón je kyslý, ale má alkalické vlastnosti tak, že to neznamená, že stúpa tvorbu žalúdočnej kyseliny.

Doprajte zažívacie ťažkosti

Lemon môže skutočne pomôcť liečiť tráviace ťažkosti. Tradične veril, citrónová šťava účinnosť v liečbe ochorení pečene, žalúdočných ochorení, vredov a ďalšie zažívacie problémy.

Obsah vitamínu C môže pomôcť predísť ochorení spôsobených baktériou Helicobacter stožiar.

Oživiť pokožku

Antioxidanty v citróna schopné prekonať voľné radikály spôsobené toxíny zo znečistenia a pôsobeniu UV žiarenia UV A a B. To tiež zabraňuje predčasnému starnutiu, znižuje mračiť linky na tvári.

Aplikuje na kožu, môže citrón rozjasní tvár a miznú tmavé škvrny na tvári.

Nápoveda liek

Bol chorý a chcel rýchlo obnoviť, potom budete musieť urobiť, je jesť túto citrón. Nutričné ​​pomôcť urýchliť hojenie rán ako zvonku, tak aj vo vnútri. Zabráňte zápaly, napomáha lepšiemu vstrebávaniu živín, pomáha predchádzať stresu a hojí rany rýchlejšie.

Aj keď to nie je vždy predávané na tradičných trhoch, si môžete kúpiť v obchode alebo supermarkete ovocie. Ceny bývajú pomerne drahé, ale ak to má mnoho výhod, samozrejme, nie je tam žiadny straty kúpiť.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online